Edufix on ostanut Contos Oy:n liiketoiminnan

Contoksen pitkäaikainen yhteistyökumppani Edufix Oy on ostanut Contos Oy:n koko liiketoiminnan.

Contos Oy jatkaa Edufix Oy:n omistuksessa raskaita metallintyöstökoneita valmistavien tehtaiden valtuuttamana edustajana Suomessa. Yrityksen myyntiasiantuntijana toimii Jukka Honkanen sekä entiseen tapaan Aki Sainio Heikki Vapaavuoren siirtyessä kauan odotetulle ja hyvin ansaitulle eläkkeelle.

Edufix Oy on metallintyöstökoneiden asennukseen, huoltoon ja käyttöön erikoistunut konepajateollisuuden huoltoyritys. Edufixin erikoisosaamisalueena ovat Heidenhain ohjaukset sekä työstökoneiden mekaaninen ja sähköinen huolto. Meiltä mm. Heidenhainin, Renishaw:n, Speronin, Nikken sekä Haimerin tuotteita, varaosia ja tarvikkeita. Olemme myös TOS Varnsdof, Toshulin ja Nicolas Correa työstökoneiden valtuutettu huoltoyritys.

Yritysten sama omistuspohja vahvistaa luontaisesti toisiaan tukevia liiketoiminta-alueita kun työstökonekauppa ja huolto palvelevat pakettina asiakkaan tarpeita. Molempien yritysten erityisosaaminen, vahva toimittajaverkosto ja ammattimaiset edustukset mahdollistavat tulevaisuuden kehittymisen vakaana konepalveluna.

Tutustu Edufixiin

Lisätietoja yrityskaupasta antaa:

Toimitusjohtaja
Jukka Honkanen
0400 420 648

Myynti


Jukka Honkanen
Gsm 0400 420648
Lähetä sähköpostia

Aki Sainio
Gsm 040 746 1522
Lähetä sähköpostia