Uusi edustuksemme TAJMAC-ZPS koneistuskeskukset


contos-TAJMAC-ZPS-machining-centres-milling-machines-1

Tšekkiläinen TAJMAC-ZPS tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja kolme- ja viisiakseliseen työstöön. Kun tehdas tarjosi Contokselle konetyypin myyntiä ja edustusta Suomessa, otimme sen mielellämme vastaan. ZPS täydentää hyvin Contoksen muita edustuksia ja mahdollistaa meille entistä laajemman valikoiman konetyyppejä. Tavoitteenamme on tuottaa lisäarvoa koneinvestoinnille tarjoten asiakkaalle parasta konepalvelua ja asiantuntija apua konemerkin ja -tyypin sekä räätälöityjen ominaisuuksien valinnassa.

Jukka Honkasella on jo kokemusta ZPS koneistuskeskuksista ja niiden huollosta. Hän totesi niiden olevan tukevia ja tarkkoja koneita, jotka palvelevat pitkään ja kustannustehokkaasti. Konetta on myyty myös Depo merkkisinä, joita on muutama kappale Suomessa. Konekanta on kuitenkin jo ikääntyvää ja mahdollisesti asiakkailla on halua päivittää sitä uudempaan versioon. Jos koneistuskeskuksen mekaniikka kuitenkin palvelee edelleen, se modernisoidaan ohjausta vaihtamalla.

Tutustu TAJMAC-ZPS koneistuskeskuksiin sivustollamme ja kysy lisätietoja konekaupasta, koneiden asennuksesta, käyttökoulutuksesta sekä varaosapalvelusta Jukka Honkanen puh. 040 042 0648.