Tehdään konekauppaa messuilla osastolla E 311!


konepajamessut-contos-19-21-2024

Metalliteollisuuden ammattimessuilla Konepaja 19.-21.3.2024 Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa esittelemme uusimmat laitteet, tehokkaammat koneet ja kehittyneimmät teknologiat.
Yhteisosastolla on mukana Contos Oy sekä Edufix Oy. Paras ratkaisu onkin hoitaa työstökonekauppa, asennus, käyttökoulutus, varaosa- ja huoltopalvelu yhdellä kontaktilla! Tervetuloa osastolle E 311 keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa.

Contos välittää laadukkaat metallintyöstökoneet suoraan eurooppalaisilta tehtailta ja Edufix on työstökoneiden asennukseen, huoltoon ja käyttöön erikoistunut konepajateollisuuden huoltoyritys. Yhdessä tarjoamme parasta konepalvelua.

Osastolla E 311 esittelemme TOS Varnsdorf avarruskoneita, Nicolas Correa pitkäjyrsinkoneita ja uutena mukana on ZPS Tajmac. Kerromme myös Heidenhain, Hamma, Haimer, Nikken ja Heckert tuotteista sekä koneiden varaosista ja huolloista. Messuesittelyssä on mm. Speroni esiasetuslaite STP Essentia ja HEIDENHAIN demotyöstötapahtuma.
Mukana myös Blaser lastuamisnesteet ja -öljyt!

Sovitaan tapaaminen messuilla tai ollaan yhteydessä ennakkoon!

Yhteistyöterveisin,
Jukka Honkanen
Puh.0400 420 648
jukka.honkanen@edufix.fi