+358 400 420 648 Leikosaarentie 27 B 51, Helsinki

Gurutzpe vaakajohteiset sorvit

Espanjalainen Gurutzpe on raskaiden sorvien valmistaja. Yrityksen historia ulottuu vuoteen 1955, jonka jälkeen Gurutzpe on valmistanut yli 6000 asiakasräätälöityä vaakajohteista sorvia.

Tuotantoon kuuluvat 4 eri vaakajohteista mallisarjaa ja 1 viistojohteinen multitasking monitoimisorvimallisto.

SERIESGL
Yksiosainen valurunko, karkaistut V-tyypin johteet 2kpl + 1kpl tukijohde poikkikelkan lastuamiskuormia varten. Maksimaalinen tukevuus, tarkkuus ja kestävyys.

SERIESGLX
Yksiosainen valurunko, jossa 5 tai 6 karkaistua johdetta tupla V-johde konfiguraatiolla.Tässä sarjassa yhdistyy joustavuus (tukilaakerien ohitus mahdollisuus) sekä maksimaalinen tukevuus, tarkkuus ja kestävyys.

SERIESGLH
Yksiosainen valurunko, jossa 5 tai 6 karkaistua johdetta tupla V-johde konfiguraatiolla. Kuormituskestävyys 90 tonniin asti. Tässä sarjassa yhdistyy joustavuus (tukilaakerien ohitus mahdollisuus) sekä maksimaalinen tukevuus, tarkkuus ja kestävyys.

SERIESGHD HYDROSTATIC

Kaksi erillistä yksiosaista valurunkoa, yksi työkappaleelle (karalaatikko, kärkipylkkä, tukilaakerit) ja toinen runko koneistuskelkoille X- ja Z-akselit.  Karkaistut lattajohteet hydrostaattisella voitellulla takaavat optimaalisen tukevuuden ja värinänvaimennuksen.

Multitasking

GSMSERIES

2019 EMOssa julkaistu monitoimisorvi kokonaisvaltaiseen työkappaleen valmistukseen. Tämä multitasking työkalu on varusteltavissa hyviin  monipuolisesti juuri asiakkaan tarpeiden mukaan.

Contos

Jukka Honkanen 0400 420 648

Lähetä sähköpostia

etunimi.sukunimi@contos.fi

JiPS-mainosWebtalo | Internet sivut, kotisivut, verkkosivut, web-sivut - Sivuston huollot ja ylläpito

Soita
Sijaintimme