+358 400 420 648 Leikosaarentie 27 B 51, Helsinki
1-edufix-contos-renishaw

Toshulin laadukkaat karusellisorvit

TOSHULIN a.s. kuuluu perinteikkäiden tšekkiläisten konevalmistajien joukkoon. Vuosien myötä yritys on näyttänyt kykynsä toimia vaihtuvissa markkinaolosuhteissa sekä vastata alati kasvaviin laatu-, tarkkuus- ja luotettavuusvaatimuksiin. Tänä päivänä TOSHULIN valmistaa erittäin korkeatasoisia karusellisorveja puhtaasti asiakasräätälöityinä sovelluksina mitä erilaisimpine lisälaitteineen aina täysin uniikein uusin ratkaisuin ja uusimpia tekniikoita käyttäen. Suunnittelu- ja tekninen osaaminen, modernien tuotanto- ja asennusteknologioitten käyttö yhdessä korkeatasoisen, koko maailman kattavan edustaja- ja myyntiverkoston kanssa, ovat mahdollistaneet TOSHULININ kehittymisen karusellisorvien valmistajien edelläkävijäksi.

Tehdas on myynyt yli 13500 työstökonetta 60 maahan ympäri maailman, ja päämääränä on tulevaisuudessa jatkaa yhteistyötä niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin asiakkaiden kanssa tekemällä asiakaslähtöisiä, räätälöityjä ratkaisuja erillisten asiakastarpeiden mukaisesti.

Yrityksen menestystekijänä on kyky vastata asiakkaiden tarpeisiin entistä haastavammissa olosuhteissa ja kehittää koneita asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Karusellisorveja valmistetaan 800 mm –  6000 mm pöydillä. Koneet ovat varustetut huippukomponenteilla, jotka yhdessä korkean tarkkuuden omaavien mekaanisten osien kanssa takaavat korkean tuottavuuden, käyttövarmuuden ja tarkkuuden tuotannossa. Kaikki konetyypit toimivat vaativissa, monimutkaisissa teollisissa olosuhteissa ja menetelmissä.

Soita meille

Myynti ja koulutus
Jukka Honkanen
0400 420 648

Lähetä sähköpostia

etunimi.sukunimi@contos.fi

Toshulin työstökonemallit

Basicturn
peruskarusellisorvi

Powerturn monipuolinen karusellisorvi

Forceturn räätälöitävä karusellisorvi

Experturn räätälöitävä karusellisorvi

JiPS-mainosWebtalo | Internet sivut, kotisivut, verkkosivut, web-sivut - Sivuston huollot ja ylläpito
Soita
Sijaintimme