TOSHULIN

KARUSELLISORVIT

toshulin_contos-karusellisorvi-karusellisorvit

TOSHULIN a.s. kuuluu perinteikkäiden tšekkiläisten konevalmistajien joukkoon. Vuosien myötä yritys on näyttänyt kykynsä toimia vaihtuvissa markkinaolosuhteissa sekä vastata alati kasvaviin laatu-, tarkkuus- ja luotettavuusvaatimuksiin. Tänä päivänä TOSHULIN valmistaa erittäin korkeatasoisia karusellisorveja puhtaasti asiakasräätälöityinä sovelluksina mitä erilaisimpine lisälaitteineen aina täysin uniikein uusin ratkaisuin ja uusimpia tekniikoita käyttäen. Suunnittelu- ja tekninen osaaminen, modernien tuotanto- ja asennusteknologioitten käyttö yhdessä korkeatasoisen, koko maailman kattavan edustaja- ja myyntiverkoston kanssa, ovat mahdollistaneet TOSHULININ kehittymisen karusellisorvien valmistajien edelläkävijäksi.

Tehdas on myynyt yli 13500 työstökonetta 60 maahan ympäri maailman, ja päämääränä on tulevaisuudessa jatkaa yhteistyötä niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin asiakkaiden kanssa tekemällä asiakaslähtöisiä, räätälöityjä ratkaisuja erillisten asiakastarpeiden mukaisesti.

Yrityksen menestystekijänä on kyky vastata asiakkaiden tarpeisiin entistä haastavammissa olosuhteissa ja kehittää koneita asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Karusellisorveja valmistetaan 800 mm -  6000 mm pöydillä. Koneet ovat varustetut huippukomponenteilla, jotka yhdessä korkean tarkkuuden omaavien mekaanisten osien kanssa takaavat korkean tuottavuuden, käyttövarmuuden ja tarkkuuden tuotannossa. Kaikki konetyypit toimivat vaativissa, monimutkaisissa teollisissa olosuhteissa ja menetelmissä.

 

Myynti


Jukka Honkanen
Gsm 0400 420648
Lähetä sähköpostia

Aki Sainio
Gsm 040 746 1522
Lähetä sähköpostia